CIC0012/21 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Hiina teeköök
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

19.12.2023

Registreerimise tähtaeg

18.12.2023

Toimumise koht

Sepise 8, Tallinn

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama viie vürtsi teemunasid, Longjing krevette, Dahongpao röstitud kana

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

Puuduvad

õpikeskkond

Õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Liao Kaijun

Kursuse hind

39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
19.12.2023 18:00-21:00 Hiina teeköök Nuface Ülemiste City