CIC0012/42 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Lanzhou käsitöö nuudlid
Osalejate arv on täis!

Toimumise aeg

03.12.2024

Registreerimise tähtaeg

02.12.2024

Toimumise koht

Ma Musa

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama Lanzhou stiilis nuudliroogasid ning nende käsitsi tõmbamise, keetmise ja katmise tehnikaid.

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

Puuduvad

õpikeskkond

Õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Tallinna Ülikool, Uus-Sadama 5, Mare õppeköök

Kursuse hind

tasuta

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
03.12.2024 18:00-21:00 Lanzhou käsitöö nuudlid Mare õppeköök