LTC0349/4 - Brita koogi valmistamine
Toimumise aeg
22.05.2024
Registreerimise tähtaeg
19.05.2024
Toimumise koht
Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikool
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest
Eesmärk
saada ülevaade Brita koogi valmistamise tehnoloogia etappidest
Sisu
Brita koogi valmistamiseks sobivad toorained. Milliseid töövahendeid kasutada? Kuidas tuntud Brita kooki valmistada hästi ? Kuidas analüüsida valminud küpsetise struktuuri, küpsust ja maitset?
Õpiväljundid
on omandanud Brita koogi valmistamise põhioskused.
Eeldused
teemast huvitatud
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
praktiline tegevus õppeköögis.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Jaana Taar
Kursuse hind
59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
22.05.2024 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus teadusköögis | Jaana Taar | M-121,TLÜ Teadusköök. Uus-Sadama 55, Tallinn |