LTC0349/4 - Brita koogi valmistamine

Toimumise aeg

22.05.2024

Registreerimise tähtaeg

19.05.2024

Toimumise koht

Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikool

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest

Eesmärk

saada ülevaade Brita koogi valmistamise tehnoloogia etappidest

Sisu

Brita koogi valmistamiseks sobivad toorained. Milliseid töövahendeid kasutada? Kuidas tuntud Brita kooki valmistada hästi ? Kuidas analüüsida valminud küpsetise struktuuri, küpsust ja maitset?

Õpiväljundid

on omandanud Brita koogi valmistamise põhioskused.

Eeldused

teemast huvitatud

õpikeskkond

Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.

koolitaja kompetentsus

MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust

Lõpetamistingimused

praktiline tegevus õppeköögis.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Jaana Taar

Kursuse hind

59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

8

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
22.05.2024 17:30-20:30 Praktiline tegevus teadusköögis Jaana Taar M-121,TLÜ Teadusköök. Uus-Sadama 55, Tallinn