CIC0012/41 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Sichuani provintsi toidud
Osalejate arv on täis!

Toimumise aeg

06.11.2024

Registreerimise tähtaeg

04.11.2024

Toimumise koht

Huang Xiaoxin

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama tuntud Sichuani provintsi toite nagu gongbao kana (gongbao jiding), krõbedad praetud rohelised oad (ganbian sijidou) ning mapo tofu (mapo doufu).

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

Puuduvad

õpikeskkond

Õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Tallinna Ülikool, Uus-Sadama 5, Mare õppeköök

Kursuse hind

tasuta

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
06.11.2024 18:00-21:00 Sichuani provintsi toidud Mare õppeköök