CIC0012/41 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Toimumise aeg
06.11.2024
Registreerimise tähtaeg
04.11.2024
Toimumise koht
Huang Xiaoxin
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Kokkuvõttev lühikirjeldus
Kursusel õpivad osalejad valmistama tuntud Sichuani provintsi toite nagu gongbao kana (gongbao jiding), krõbedad praetud rohelised oad (ganbian sijidou) ning mapo tofu (mapo doufu).
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.
Õpiväljundid
valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Eeldused
Puuduvad
õpikeskkond
Õppeköök
koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Lõpetamistingimused
Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Tallinna Ülikool, Uus-Sadama 5, Mare õppeköök
Kursuse hind
tasuta
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
6
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
06.11.2024 | 18:00-21:00 | Sichuani provintsi toidud | Mare õppeköök |