LTC0294/3 - Pühadetoite munast ja kohupiimast

Teadmiseks, et Vabariigis kehtestatud korra järgi tuleb täienduskoolitusel osalemiseks esitada üks alljärgnevatest tõenditest: a) vaktsineerimispass/immuniseerimise tõend; b) või COVID-19 haiguse läbipõdemise tõend (läbipõdemise tõend kehtib positiivsest testist 180 päeva);
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

06.04.2022

Registreerimise tähtaeg

03.04.2022

Toimumise koht

Tallinn, Räägu 49

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.

Eesmärk

osata valmistada kevadpühadele iseloomulikke kohupiima- ja munatoite.

Sisu

Kohupiimast sõira valmistamine ja sellesse sobivate maitseainete valimine. Kohupiimast pashat valmistamine. Täidetud munade valmistamine ja kaunistamine.
Omletirulli valmistamise tehnoloogilised etapid ja sobivate täidiste valimine.

Õpiväljundid

oskus valmistada kevadpühadeks sobivaid kohupiima – ja munatoite.

Eeldused

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.

õpikeskkond

Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök

koolitaja kompetentsus

Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.

Lõpetamistingimused

osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Kristi Koppel

Kursuse hind

40 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 639 1751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

10

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
06.04.2022 17:30-20:30 Praktiline tegevus õppeköögis Kristi Koppel Rä-103