Kringlite valmistamine
Kursuse kood LTC0243/4
Toimumise aeg 13.03.2019
Toimumise koht Tallinn, Räägu 49
Sihtgrupp õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
Eesmärk Kringli valmistamise tehnoloogia omandamine taigna valmistamisest toote küpsetamiseni.
Sisu Kringlite valmistamise õpitoas õpime:
valmistama kringliteoks sobivat pärmitaigent;
valima ja valmistama erinevaid soolaseid ja magusaid kringlitäidiseid;
kasutama tehnoloogilised võtteid kringli vormimiseks ja küpsetamise ettevalmistamiseks;
valima sobilikku küpsetusaega.
Õpiväljundid Omandab oskuse valmistada sobiva konsistentsiga maitsvat kringlit.
Eeldused õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
Lõpetamistingimused osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis.
Õpikeskkond Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.
Koolitaja kompetentsus Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.
Maht 5 akadeemilist tundi (kontaktõpe 5 tundi)
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument TLÜ tõend
Koolitajad Jaana Taar
Kursuse hind 25 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Hind sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Minimaalne osalejate arv 8
Korraldaja Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6391751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Registreerimise tähtaeg 08.03.2019
 
AJAKAVA
aeg teema koolitaja + asutus ruum
 13.03.2019    17:30-21:00 praktiline tegevus õppeköögis