| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
 |
|
|
|
|
Kursuse kood |
LTC0243/4 |
Toimumise aeg |
13.03.2019 |
Toimumise koht |
Tallinn, Räägu 49 |
Sihtgrupp |
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest. |
Eesmärk |
Kringli valmistamise tehnoloogia omandamine taigna valmistamisest toote küpsetamiseni. |
Sisu |
Kringlite valmistamise õpitoas õpime:
valmistama kringliteoks sobivat pärmitaigent;
valima ja valmistama erinevaid soolaseid ja magusaid kringlitäidiseid;
kasutama tehnoloogilised võtteid kringli vormimiseks ja küpsetamise ettevalmistamiseks;
valima sobilikku küpsetusaega. |
Õpiväljundid |
Omandab oskuse valmistada sobiva konsistentsiga maitsvat kringlit. |
Eeldused |
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest. |
Lõpetamistingimused |
osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis. |
Õpikeskkond |
Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök. |
Koolitaja kompetentsus |
Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust. |
Maht |
5 akadeemilist tundi (kontaktõpe 5 tundi) |
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument |
TLÜ tõend |
Koolitajad |
Jaana Taar |
Kursuse hind |
25 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km) Hind sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid. |
Minimaalne osalejate arv |
8 |
Korraldaja |
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6391751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
|
Registreerimise tähtaeg |
08.03.2019 |
|
AJAKAVA |
aeg |
teema |
koolitaja + asutus |
ruum |
13.03.2019 17:30-21:00 |
praktiline tegevus õppeköögis |
|
|
|
|
Registreeri osalejaks Registreeri grupp |