LTC0502/3 - Rullkookide valmistamine
Toimumise aeg
13.03.2024
Registreerimise tähtaeg
08.03.2024
Toimumise koht
Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikooli teadusköök
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest
Eesmärk
saada ülevaade rullkookide valmistamise tehnoloogia etappidest
Sisu
Rullkookide valmistamise etapid: taigna valmistamine, vormimine, täidiste valmistamine ja rullkookide kaunistamine.
Õpiväljundid
on omandanud rullkookide valmistamise põhioskused.
Eeldused
teemast huvitatud
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
praktiline tegevus õppeköögis
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Tiina Vänt
Kursuse hind
59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
13.03.2024 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus teadusköögis | Tiina Vänt | M-121, TLÜ teadusköök, Uus-Sadama 5, Tallinn |