LTC0502/3 - Rullkookide valmistamine

Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

13.03.2024

Registreerimise tähtaeg

08.03.2024

Toimumise koht

Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikooli teadusköök

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest

Eesmärk

saada ülevaade rullkookide valmistamise tehnoloogia etappidest

Sisu

Rullkookide valmistamise etapid: taigna valmistamine, vormimine, täidiste valmistamine ja rullkookide kaunistamine.

Õpiväljundid

on omandanud rullkookide valmistamise põhioskused.

Eeldused

teemast huvitatud

õpikeskkond

Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.

koolitaja kompetentsus

MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust

Lõpetamistingimused

praktiline tegevus õppeköögis

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Tiina Vänt

Kursuse hind

59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

8

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
13.03.2024 17:30-20:30 Praktiline tegevus teadusköögis Tiina Vänt M-121, TLÜ teadusköök, Uus-Sadama 5, Tallinn