LTC0559/1 - Pasta valmistamine

Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

17.04.2024

Registreerimise tähtaeg

14.04.2024

Toimumise koht

Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikooli teadusköök

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Sihtgrupp

teemast huvitatud täiskasvanud, käsitöö- ja kodunduse õpetajad, koolitajad

Eesmärk

õppida pastataigna valmistamise etappe, taigna vormimist ja erinevate pastatoitude valmistamist.

Sisu

Pastataigna valmistamine käsitsi. Erinevad tehnoloogilised võtteid ja vahendid pasta vormimiseks. Pastale sobivate täidiste ja kastmete valmistamine

Õpiväljundid

valmistab käsitsi pastataigna, vormib erinevaid pastasid ja valmistab neist toite.

Eeldused

teemast huvitatud

õpikeskkond

Tänapäevase sisustusega teadusköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ning seadmed.

koolitaja kompetentsus

MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust

Lõpetamistingimused

Tegevus teadusköögis pastataigna ja sobivate täidiste valmistamine.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Tiina Vänt

Kursuse hind

59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

8

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
17.04.2024 17:30-20:30 Praktiline tegevus teadusköögis Tiina Vänt M-121, TLÜ teadusköök, Uus-Sadama 5, Tallinn