LTC0559/1 - Pasta valmistamine
Toimumise aeg
17.04.2024
Registreerimise tähtaeg
14.04.2024
Toimumise koht
Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikooli teadusköök
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
teemast huvitatud täiskasvanud, käsitöö- ja kodunduse õpetajad, koolitajad
Eesmärk
õppida pastataigna valmistamise etappe, taigna vormimist ja erinevate pastatoitude valmistamist.
Sisu
Pastataigna valmistamine käsitsi. Erinevad tehnoloogilised võtteid ja vahendid pasta vormimiseks. Pastale sobivate täidiste ja kastmete valmistamine
Õpiväljundid
valmistab käsitsi pastataigna, vormib erinevaid pastasid ja valmistab neist toite.
Eeldused
teemast huvitatud
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega teadusköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ning seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
Tegevus teadusköögis pastataigna ja sobivate täidiste valmistamine.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Tiina Vänt
Kursuse hind
59 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevad õppematerjalid, tooraineid, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
17.04.2024 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus teadusköögis | Tiina Vänt | M-121, TLÜ teadusköök, Uus-Sadama 5, Tallinn |