CIC0012/26 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Hiina toidud mereandidega
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

13.03.2024

Registreerimise tähtaeg

12.03.2024

Toimumise koht

Tallinn, Sepise 8

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama Hiina toite mereandidega nagu Soola ja pipra kalmaar, Mereandide pesa, supp kalapallidega.

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

Puuduvad

õpikeskkond

Õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Huang Xiaoxin

Kursuse hind

49 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
13.03.2024 18:00-21:00 Hiina toidud mereandidega Huang Xiaoxin Nuface Ülemiste City