HKC0175/1 - Tootearendus toidutööstuse väike-ettevõtetele
Toimumise aeg
16.02.2022 - 22.02.2022
Registreerimise tähtaeg
11.02.2022
Toimumise koht
Lihula mnt 12/1, Haapsalu, 90507, Haapsalu kolledž
Maht
18 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi, iseseisevõpe 12 tundi)
Sihtgrupp
Väikeettevõtjad toidutööstuse valdkonnas
Eesmärk
Omandada teoreetilised teadmised ja oskused väike-ettevõtte tootearenduses.
Sisu
Tootearendus toidu valdkonnas või kosmeetikas. Tootearenduse põhimõtted. Tootearenduse toetamine EAS poolt. Tootearenduses kasutatavad toitumisalased programmid. Alternatiivsed toormed tootearenduses ja nende osa uues tootes. Funktsionaalsed komponendid tootearenduses: loomse toorme töötlemisel, taimse toorme töötlemisel, segatoidul ja veganitel, kosmeetikas.
Õpiväljundid
on teadlik tootearenduse planeerimise eri võimalustest; omab kasutajakogemust toiduvaldkonna arvutiprogrammidel toote märgistamise ettevalmistamiseks; tunneb alternatiivseid toormeid tootearenduses kasutamiseks.
Eeldused
puuduvad
õpikeskkond
Tagatud on tänapäevased, õppimist toetavad õpperuumid (klassiruum).
koolitaja kompetentsus
Valdkondlik pädevus, kõrgharidus toidutehnoloogia valdkonnas
Lõpetamistingimused
Loeng, grupitöö, arutelu, iseseisva tööna valmistatakse ette tootearenduslik idee ja kirjeldatakse selle teostust etapiviisiliselt.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tunnistus
Koolitajad
Raivo Vokk
Kursuse hind
66 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)
Korraldaja
Haapsalu kolledž, Tiina Alasoo, 4720243, koolitus@hk.tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
15
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
16.02.2022 | 13:00-16:30 | Raivo Vokk | Selgumisel | |
22.02.2022 | 13:00-16:30 | Raivo Vokk | Selgumisel |