HKC0175/1 - Tootearendus toidutööstuse väike-ettevõtetele

Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

16.02.2022 - 22.02.2022

Registreerimise tähtaeg

11.02.2022

Toimumise koht

Lihula mnt 12/1, Haapsalu, 90507, Haapsalu kolledž

Maht

18 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi, iseseisevõpe 12 tundi)

Sihtgrupp

Väikeettevõtjad toidutööstuse valdkonnas

Eesmärk

Omandada teoreetilised teadmised ja oskused väike-ettevõtte tootearenduses.

Sisu

Tootearendus toidu valdkonnas või kosmeetikas. Tootearenduse põhimõtted. Tootearenduse toetamine EAS poolt. Tootearenduses kasutatavad toitumisalased programmid. Alternatiivsed toormed tootearenduses ja nende osa uues tootes. Funktsionaalsed komponendid tootearenduses: loomse toorme töötlemisel, taimse toorme töötlemisel, segatoidul ja veganitel, kosmeetikas.

Õpiväljundid

on teadlik tootearenduse planeerimise eri võimalustest; omab kasutajakogemust toiduvaldkonna arvutiprogrammidel toote märgistamise ettevalmistamiseks; tunneb alternatiivseid toormeid tootearenduses kasutamiseks.

Eeldused

puuduvad

õpikeskkond

Tagatud on tänapäevased, õppimist toetavad õpperuumid (klassiruum).

koolitaja kompetentsus

Valdkondlik pädevus, kõrgharidus toidutehnoloogia valdkonnas

Lõpetamistingimused

Loeng, grupitöö, arutelu, iseseisva tööna valmistatakse ette tootearenduslik idee ja kirjeldatakse selle teostust etapiviisiliselt.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tunnistus

Koolitajad

Raivo Vokk

Kursuse hind

66 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Haapsalu kolledž, Tiina Alasoo, 4720243, koolitus@hk.tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

15

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
16.02.2022 13:00-16:30 Raivo Vokk Selgumisel
22.02.2022 13:00-16:30 Raivo Vokk Selgumisel