LTC0453/1 - Soolased suupisted peolaual
Toimumise aeg
20.06.2022
Registreerimise tähtaeg
17.06.2022
Toimumise koht
Räägu 49, Tallinn
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest huvitunud täiskasvanud
Eesmärk
õppida valmistama erinevaid suupisteid, omandada tehnoloogilised etapid ja oskus tooteid vormida.
Sisu
Erineva kuju ja koostisega suupisteid külmale lauale, eri katetega suupisted, nt liha, kala, juust ja köögiviljad. Suupistete valmistamiseks sobivate koostisainete valimine. Sobivate töövahendite valimine ja kasutamine, erinevaid võimalusi kaunistamiseks. Valminud suupistete välimuse, struktuuri ja maitse analüüs.
Õpiväljundid
valmistab erinevaid suupisteid külmale lauale
Eeldused
kuulumine sihtrühma
õpikeskkond
Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.
koolitaja kompetentsus
Erialase kõrgharidusega, ülikoolis lektorina töötamise kogemus, vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.
Lõpetamistingimused
Tuleb aktiivselt osaleda õppeköögis praktilises tegevustes koos paarilisega.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Kristi Koppel
Kursuse hind
46 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6391751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
9
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
20.06.2022 | 17:30-20:30 | Paktiline tegevus õppeköögis | Kristi Koppel |