LTC0559 - Pasta valmistamine

Sihtgrupp

teemast huvitatud täiskasvanud, käsitöö- ja kodunduse õpetajad, koolitajad

Eesmärk

õppida pastataigna valmistamise etappe, taigna vormimist ja erinevate pastatoitude valmistamist.

Sisu

Pastataigna valmistamine käsitsi. Erinevad tehnoloogilised võtteid ja vahendid pasta vormimiseks. Pastale sobivate täidiste ja kastmete valmistamine

Eeldused

teemast huvitatud

Õpiväljundid

valmistab käsitsi pastataigna, vormib erinevaid pastasid ja valmistab neist toite.

Õpikeskkond

Tänapäevase sisustusega teadusköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ning seadmed.

Koolitaja kompetentsus

MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust

Maht

4 akadeemilist tundi

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Koolitaja

Tiina Vänt

Samal teemal toimuvad koolitused

Toimumise aeg Koolitus Korraldaja Toimumise koht
17.04.2024 Pasta valmistamine Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Tallinn, Uus-Sadama 5, Tallinna Ülikooli teadusköök