CIC0012 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Eeldused

Puuduvad

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Õpikeskkond

Õppeköök

Koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Maht

4 akadeemilist tundi

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, konfutsiuseinstituut@tlu.ee (+372) 619 9505

Koolitaja

Samal teemal toimuvad koolitused

Toimumise aeg Koolitus Korraldaja Toimumise koht
16.04.2024 Teadmisi Hiina toidukultuurist Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee
Uus-Sadama 5, M-121 (Mare teadusköök)
25.04.2024 Teadmisi Hiina toidukultuurist Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee
Tallinn, Sepise 8