CIC0012 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.
Eeldused
Puuduvad
Õpiväljundid
valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Õpikeskkond
Õppeköök
Koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Maht
4 akadeemilist tundi
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, konfutsiuseinstituut@tlu.ee (+372) 619 9505
Koolitaja
Samal teemal toimuvad koolitused
Toimumise aeg | Koolitus | Korraldaja | Toimumise koht |
---|---|---|---|
08.10.2024 | Teadmisi Hiina toidukultuurist | Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee |
Tallinna Ülikool, Uus-Sadama 5, Mare õppeköök |
06.11.2024 | Teadmisi Hiina toidukultuurist | Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee |
Huang Xiaoxin |
03.12.2024 | Teadmisi Hiina toidukultuurist | Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505, koppelka@tlu.ee |
Ma Musa |