LTC0254/2 - Piparkoogid - taigen ja küpsetamine
Toimumise aeg
17.11.2020
Registreerimise tähtaeg
13.11.2020
Toimumise koht
Tallinn, Räägu 49
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
käsitöö- ja kodunduse õpetajad, koolitajad, küpsetamishuvilised
Eesmärk
õppida piparkoogitaigna valmistamise tehnoloogiat ja saada teada küpsetamise mitmekesistest võimalustest
Sisu
Piparkoogitaigna valmistamiseks sobivaid tooraineid. Kuidas kasutada mitmekülgseid töövahendeid? Kuidas valmistada siirupit, eriretseptide järgi piparkoogitaignaid?
Kuidas kasutada mitmekülgseid võtteid põnevate piparkookide küpsetamiseks.
Õpiväljundid
tunneb piparkoogitaigna valmistamiseks sobivaid tooraineid;
kasutab mitmekülgseid töövahendeid;
valmistab siirupit, eri retseptide järgi piparkoogitaignaid;
kasutab mitmekülgseid võtteid põnevate piparkookide küpsetamiseks.
Eeldused
kuulumine sihtrühma
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ning seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
sissejuhatav loeng, praktiline tegevus õppeköögis
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Kristi Koppel
Kursuse hind
37 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 639 1751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
17.11.2020 | 17:30-20:00 | Praktiline õppetöö õppeköögis |