CIC0001/36 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Hiina tervisetoidud (VEGAN) Kõik koolitusel valmistatavad road on täistaimetoidud ja veganitele sobivad.
Osalejate arv on täis!
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

05.07.2022

Registreerimise tähtaeg

05.07.2022

Toimumise koht

NOK NOK restoran, Vana-posti 7, Tallinn

Maht

6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama vegan Hiina tervisetoite nagu Yinyang salat porgandist ja redisest; grillitud baklažaan magusas kastmes ning wokitud neli köögivilja (seened, rohelised oad, seller). Juhendab Hu Yongxue.

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine

Õpiväljundid

Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

puuduvad

õpikeskkond

õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Hu Yongxue

Kursuse hind

39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Anete Elken, 6199 503, anete.elken@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
05.07.2022 18:00-21:00 Hiina tervisetoidud (VEGAN) Hu Yongxue NOK NOK restoran, Vana-Posti 7