CIC0001/36 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Toimumise aeg
05.07.2022
Registreerimise tähtaeg
05.07.2022
Toimumise koht
NOK NOK restoran, Vana-posti 7, Tallinn
Maht
6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)
Kokkuvõttev lühikirjeldus
Kursusel õpivad osalejad valmistama vegan Hiina tervisetoite nagu Yinyang salat porgandist ja redisest; grillitud baklažaan magusas kastmes ning wokitud neli köögivilja (seened, rohelised oad, seller). Juhendab Hu Yongxue.
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine
Õpiväljundid
Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Eeldused
puuduvad
õpikeskkond
õppeköök
koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Lõpetamistingimused
Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Hu Yongxue
Kursuse hind
39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, Anete Elken, 6199 503, anete.elken@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
6
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
05.07.2022 | 18:00-21:00 | Hiina tervisetoidud (VEGAN) | Hu Yongxue | NOK NOK restoran, Vana-Posti 7 |