LTC0349/1 - Brita koogi valmistamine
Toimumise aeg
04.05.2021
Registreerimise tähtaeg
01.05.2021
Toimumise koht
Tallinn, Räägu 49
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest
Eesmärk
saada ülevaade Brita koogi valmistamise tehnoloogia etappidest
Sisu
Brita koogi valmistamiseks sobivad toorained. Milliseid töövahendeid kasutada? Kuidas tuntud Brita kooki valmistada hästi ? Kuidas analüüsida valminud küpsetise struktuuri, küpsust ja maitset?
Õpiväljundid
on omandanud Brita koogi valmistamise põhioskused.
Eeldused
teemast huvitatud
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
praktiline tegevus õppeköögis.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Jaana Taar
Kursuse hind
37 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 639 1751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
10
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
04.05.2021 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus õppeköögis |