LTC0135/1 - Toiduvalmistamise tehnoloogia II

Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

05.09.2017 - 12.12.2017

Registreerimise tähtaeg

05.09.2017

Toimumise koht

Tallinn, Räägu 49

Maht

106 akadeemilist tundi (kontaktõpe 56 tundi, iseseisevõpe 50 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitööhuvilised

Eesmärk

Eesmärgiks on toiduvalmistamise erinevate tehnoloogiate sügavam käsitlemine. Kursuse käigus käsitletakse erinevaid külmi ja kuumi jooke, põhitegevuseks on erinevate taignate valmistamine ja küpsetamine ning tutvumine erinevate pagari- ja kondiitritoodetega.

Sisu

Erinevad külmad ja kuumad joogid, jookide serveerimine. Põhitaignad ja nendest valmistatud toodete kujundamine. Tuletatud taignatest valmistatud tooted. Taignatoodete ja küpsetiste jahutamine ning säilitamine. Pagari- ja kondiitritoodete säilitamise ja serveerimise põhimõtted.

Õpiväljundid

- tunneb põhitaignaid ning nendest valmistatavaid tooteid;
- teab enimtuntut pagari- ja kondiitritooteid;
- oskab valmistada, kaunistada ning serveerida erinevaid pagari- ja kondiitritooteid;
- oskab valmistada ning serveerida erinevaid jooke.

Eeldused

KUT6107.LT - Toiduvalmistamise tehnoloogia I

õpikeskkond

Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.

koolitaja kompetentsus

Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.

Lõpetamistingimused

Osalemine aktiivselt loengutes, praktilistes tegevustes köögis.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tunnistus

Koolitajad

Tiina Vänt

Kursuse hind

140 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Hind sisaldab praktiliseks tegevuseks vajalikke toiduaineid.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Tiina Vänt, 53226359, tiinav@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

1

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
05.09.2017 14:30-17:30 R-103
12.09.2017 14:30-17:30 R-103
19.09.2017 14:30-17:30 R-103
26.09.2017 14:30-17:30 R-103
03.10.2017 14:30-17:30 R-103
10.10.2017 14:30-17:30 R-103
17.10.2017 14:30-17:30 R-103
31.10.2017 14:30-17:30 R-103
07.11.2017 14:30-17:30 R-103
14.11.2017 14:30-17:30 R-103
21.11.2017 14:30-17:30 R-103
28.11.2017 14:30-17:30 R-103
05.12.2017 14:30-17:30 R-103
12.12.2017 14:30-17:30 R-103