CIC0001/45 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Vürtsikas Hunani provintsi köök
Osalejate arv on täis!
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

25.10.2022

Registreerimise tähtaeg

25.10.2022

Toimumise koht

Räägu 49 Tallinn

Maht

6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Koolitusel õpivad osalejad valmistama vürtsikaid Hunani provintsi toite nagu vürtsine tšillipipra kala (duojiao yupian), talupoja wokitud liha (nongjia xiaochao rou) ja Hunani kartulipada (ganguo tudoupian).

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine

Õpiväljundid

Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

puuduvad

õpikeskkond

õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Huang Xiaoxin

Kursuse hind

39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Anete Elken, +372 6199 503, anete.elken@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
25.10.2022 18:00-21:00 Hunani provintsi köök Huang Xiaoxin Räägu 49, Tallinn