CIC0001/45 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Toimumise aeg
25.10.2022
Registreerimise tähtaeg
25.10.2022
Toimumise koht
Räägu 49 Tallinn
Maht
6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)
Kokkuvõttev lühikirjeldus
Koolitusel õpivad osalejad valmistama vürtsikaid Hunani provintsi toite nagu vürtsine tšillipipra kala (duojiao yupian), talupoja wokitud liha (nongjia xiaochao rou) ja Hunani kartulipada (ganguo tudoupian).
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine
Õpiväljundid
Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Eeldused
puuduvad
õpikeskkond
õppeköök
koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Lõpetamistingimused
Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Huang Xiaoxin
Kursuse hind
39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, Anete Elken, +372 6199 503, anete.elken@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
6
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
25.10.2022 | 18:00-21:00 | Hunani provintsi köök | Huang Xiaoxin | Räägu 49, Tallinn |