LTC0243/4 - Kringlite valmistamine
Toimumise aeg
13.03.2019
Registreerimise tähtaeg
08.03.2019
Toimumise koht
Tallinn, Räägu 49
Maht
5 akadeemilist tundi (kontaktõpe 5 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
Eesmärk
Kringli valmistamise tehnoloogia omandamine taigna valmistamisest toote küpsetamiseni.
Sisu
Kringlite valmistamise õpitoas õpime:
valmistama kringliteoks sobivat pärmitaigent;
valima ja valmistama erinevaid soolaseid ja magusaid kringlitäidiseid;
kasutama tehnoloogilised võtteid kringli vormimiseks ja küpsetamise ettevalmistamiseks;
valima sobilikku küpsetusaega.
Õpiväljundid
Omandab oskuse valmistada sobiva konsistentsiga maitsvat kringlit.
Eeldused
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
õpikeskkond
Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.
koolitaja kompetentsus
Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.
Lõpetamistingimused
osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Jaana Taar
Kursuse hind
25 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Hind sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6391751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
13.03.2019 | 17:30-21:00 | praktiline tegevus õppeköögis |