CIC0001/38 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Toimumise aeg
19.07.2022
Registreerimise tähtaeg
19.07.2022
Toimumise koht
Rae küla (Tallinna küle all)
Maht
6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)
Kokkuvõttev lühikirjeldus
Kursusel õpivad osalejad valmistama klassikalisi hiina grillroogasid nagu Loode-Hiina lambaliha vardad, kanaliha vardad, terve grillitud baklažaan, enoki seene ja tofu rullid ning teisi hooajalisi hiinapäraseid grillitud köögivilju.
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine
Õpiväljundid
Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Eeldused
puuduvad
õpikeskkond
õppeköök
koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Lõpetamistingimused
Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Shi Tieyong
Kursuse hind
39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, Anete Elken, 6199 503, anete.elken@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
6
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
19.07.2022 | 18:00-21:00 | Hiina BBQ | Shi Tieyong | Rae küla Tallinna külje all (täpsem aadress saadetakse pärast registreerimist) |