CIC0012/8 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Hiina BBQ
Osalejate arv on täis!
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

20.06.2023

Registreerimise tähtaeg

20.06.2023

Toimumise koht

Rae küla

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel õpivad osalejad valmistama klassikalisi hiina grillroogasid nagu Loode-Hiina lambaliha vardad, kanaliha vardad, terve grillitud baklažaan, enoki seene ja tofu rullid ning teisi hooajalisi hiinapäraseid grillitud köögivilju.

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

Valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajaloo ja regionaalse eripära tutvustamine. Toidu ettevalmistamine ja eri meetodeid (praadimine, keetmine, aurutamine, fritüürimine) kasutades toidu valmistamine.

Õpiväljundid

valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

Puuduvad

õpikeskkond

Õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise tehnikaid ja õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Õpitoas õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Shi Tieyong

Kursuse hind

39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Kärt Koppel, +372 6199 505 , koppelka@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
20.06.2023 18:00-21:00 Hiina BBQ Rae küla