CIC0001/54 - Teadmisi Hiina toidukultuurist
Toimumise aeg
28.02.2023
Registreerimise tähtaeg
28.02.2023
Toimumise koht
NOKNOK Vana-Posti 7, Tallinn
Maht
6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)
Kokkuvõttev lühikirjeldus
Kursusel osalejad õpivad hiina koka juhendamisel hakkimise baastehnikaid, mille tulemusena valmistatakse ka kolm rooga: magus Pekingi sealiha (jingjiang rousi), krüsanteemikujuline kala (juhuayu) ja selleri salat (banqincai).
Sihtgrupp
Hiina kultuuri huvilised
Eesmärk
valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.
Sisu
Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine
Õpiväljundid
Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga
Eeldused
puuduvad
õpikeskkond
õppeköök
koolitaja kompetentsus
Hiina toiduvalmistamise asjatundja
Lõpetamistingimused
Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Shi Tieyong
Kursuse hind
39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)
Korraldaja
Konfutsiuse instituut, Anete Elken, +372 6199 503, anete.elken@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
6
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
28.02.2023 | 18:00-21:00 | Hiina noa oskused | Shi Tieyong | NOKNOK restoran, Vana-Posti 7, Tallinn |