CIC0001/54 - Teadmisi Hiina toidukultuurist

Hiina noa oskused
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

28.02.2023

Registreerimise tähtaeg

28.02.2023

Toimumise koht

NOKNOK Vana-Posti 7, Tallinn

Maht

6 akadeemilist tundi (kontaktõpe 6 tundi)

Kokkuvõttev lühikirjeldus

Kursusel osalejad õpivad hiina koka juhendamisel hakkimise baastehnikaid, mille tulemusena valmistatakse ka kolm rooga: magus Pekingi sealiha (jingjiang rousi), krüsanteemikujuline kala (juhuayu) ja selleri salat (banqincai).

Sihtgrupp

Hiina kultuuri huvilised

Eesmärk

valmistada Hiina traditsioonilisi toite hiina koka juhendamisel.

Sisu

Hiina toidu ajalugu ja spetsiifika, maitsva tulemuse saavutamine

Õpiväljundid

Oskab valmistada mitut traditsioonilist hiina rooga

Eeldused

puuduvad

õpikeskkond

õppeköök

koolitaja kompetentsus

Hiina toiduvalmistamise asjatundja

Lõpetamistingimused

Koolitusel räägib kokk hiina toitude ajaloost, seletab valmistamise spetsiifikat ning õpetab, kuidas maitsvaid tulemusi saavutada. Koolitusel õpitakse valmistama vähemalt kolme erinevat hiina rooga.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Shi Tieyong

Kursuse hind

39 EUR (osaleja, hind sisaldab käibemaksu)

Korraldaja

Konfutsiuse instituut, Anete Elken, +372 6199 503, anete.elken@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

6

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
28.02.2023 18:00-21:00 Hiina noa oskused Shi Tieyong NOKNOK restoran, Vana-Posti 7, Tallinn