LTC0243/3 - Kringlite valmistamine

Osalejate arv on täis!
Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

21.02.2019

Registreerimise tähtaeg

18.02.2019

Toimumise koht

Tallinn, Räägu 49

Maht

5 akadeemilist tundi (kontaktõpe 5 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.

Eesmärk

Kringli valmistamise tehnoloogia omandamine taigna valmistamisest toote küpsetamiseni.

Sisu

Kringlite valmistamise õpitoas õpime:
valmistama kringliteoks sobivat pärmitaigent;
valima ja valmistama erinevaid soolaseid ja magusaid kringlitäidiseid;
kasutama tehnoloogilised võtteid kringli vormimiseks ja küpsetamise ettevalmistamiseks;
valima sobilikku küpsetusaega.

Õpiväljundid

Omandab oskuse valmistada sobiva konsistentsiga maitsvat kringlit.

Eeldused

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.

õpikeskkond

Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.

koolitaja kompetentsus

Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.

Lõpetamistingimused

osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Jaana Taar

Kursuse hind

25 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Hind sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 639 1751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

8

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
21.02.2019 17:30-20:30 Praktiline töö õppeköögis