LTC0294/1 - Pühadetoite munast ja kohupiimast
Toimumise aeg
01.04.2020
Registreerimise tähtaeg
27.03.2020
Toimumise koht
Tallinn, Räägu 49
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
Eesmärk
osata valmistada kevadpühadele iseloomulikke kohupiima- ja munatoite.
Sisu
Kohupiimast sõira valmistamine ja sellesse sobivate maitseainete valimine. Kohupiimast pashat valmistamine. Täidetud munade valmistamine ja kaunistamine.
Omletirulli valmistamise tehnoloogilised etapid ja sobivate täidiste valimine.
Õpiväljundid
oskus valmistada kevadpühadeks sobivaid kohupiima – ja munatoite.
Eeldused
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö- ja toiduhuvilised, lapsevanemad, erivate erialade inimesed kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest.
õpikeskkond
Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök
koolitaja kompetentsus
Omab erialast kõrgharidust, ülikoolis lektorina töötamise kogemust ning vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.
Lõpetamistingimused
osalemine aktiivselt praktilistes tegevustes köögis
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Kristi Koppel
Kursuse hind
32 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Hind sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 639 1751, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
01.04.2020 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus õppeköögis |