LTC0453/3 - Soolased suupisted peolaual

Registreerimine on lõppenud!

Toimumise aeg

22.02.2023

Registreerimise tähtaeg

19.02.2023

Toimumise koht

Räägu 49, Tallinn

Maht

4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)

Sihtgrupp

õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest huvitunud täiskasvanud

Eesmärk

õppida valmistama erinevaid suupisteid, omandada tehnoloogilised etapid ja oskus tooteid vormida.

Sisu

Erineva kuju ja koostisega suupisteid külmale lauale, eri katetega suupisted, nt liha, kala, juust ja köögiviljad. Suupistete valmistamiseks sobivate koostisainete valimine. Sobivate töövahendite valimine ja kasutamine, erinevaid võimalusi kaunistamiseks. Valminud suupistete välimuse, struktuuri ja maitse analüüs.

Õpiväljundid

valmistab erinevaid suupisteid külmale lauale

Eeldused

kuulumine sihtrühma

õpikeskkond

Spetsiaalse ettevalmistuse ja vahenditega õppeköök.

koolitaja kompetentsus

Erialase kõrgharidusega, ülikoolis lektorina töötamise kogemus, vähemalt 5 aastat täiskasvanute koolitamise kogemust.

Lõpetamistingimused

Tuleb aktiivselt osaleda õppeköögis praktilises tegevustes koos paarilisega.

Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument

TLÜ tõend

Koolitajad

Kristi Koppel

Kursuse hind

52 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid ja töövahendeid.

Korraldaja

Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee

Minimaalne osalejate arv

9

AJAKAVA

aeg teema koolitaja + asutus ruum
22.02.2023 17:30-20:30 Paktiline tegevus õppeköögis Kristi Koppel