LTC0502/2 - Rullkookide valmistamine
Toimumise aeg
29.03.2023
Registreerimise tähtaeg
26.03.2023
Toimumise koht
Räägu 49, Tallinn
Maht
4 akadeemilist tundi (kontaktõpe 4 tundi)
Sihtgrupp
õpetajad, huviringijuhid, lasteaia õpetajad, käsitöö ja toiduhuvilised, lapsevanemad, eri elukutsega inimesed, kes huvitatud toiduvalmistamise tehnikatest ja töövahendite valdamisest
Eesmärk
saada ülevaade rullkookide valmistamise tehnoloogia etappidest
Sisu
Rullkookide valmistamise etapid: taigna valmistamine, vormimine, täidiste valmistamine ja rullkookide kaunistamine.
Õpiväljundid
on omandanud rullkookide valmistamise põhioskused.
Eeldused
teemast huvitatud
õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega õppeköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ja seadmed.
koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Lõpetamistingimused
praktiline tegevus õppeköögis
Kursuse lõpetamisel väljastatav dokument
TLÜ tõend
Koolitajad
Tiina Vänt
Kursuse hind
52 EUR (osaleja, hinnale ei lisandu km)
Sisaldab vajaminevaid tooraineid, töövahendeid ning valminud kuklite kaasapakkimist koju.
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Minimaalne osalejate arv
8
AJAKAVA
aeg | teema | koolitaja + asutus | ruum | |
---|---|---|---|---|
29.03.2023 | 17:30-20:30 | Praktiline tegevus õppeköögis | Tiina Vänt | Rä-103 |