LTC0559 - Pasta valmistamine
Sihtgrupp
teemast huvitatud täiskasvanud, käsitöö- ja kodunduse õpetajad, koolitajad
Eesmärk
õppida pastataigna valmistamise etappe, taigna vormimist ja erinevate pastatoitude valmistamist.
Sisu
Pastataigna valmistamine käsitsi. Erinevad tehnoloogilised võtteid ja vahendid pasta vormimiseks. Pastale sobivate täidiste ja kastmete valmistamine
Eeldused
teemast huvitatud
Õpiväljundid
valmistab käsitsi pastataigna, vormib erinevaid pastasid ja valmistab neist toite.
Õpikeskkond
Tänapäevase sisustusega teadusköök, kus on vajalik inventuur, töövahendid ning seadmed.
Koolitaja kompetentsus
MA, omab vähemalt 5 aastast erialalist õpetamise kogemust
Maht
4 akadeemilist tundi
Korraldaja
Loodus- ja terviseteaduste instituut, Katrin Soidra-Zujev, 6409443, katrin.soidra-zujev@tlu.ee
Koolitaja
Tiina Vänt